Laman Global:  Log Masuk Ahli  Daftar

Falsafah

5pPHHP memiliki unsur perniagaan yang unik, keteguhannya berasaskan 5P iaitu Falsafah, Produk, Pengurusan, Program dan Pelan.

5P telah melambangkan nilai utama PHHP:

Falsafah Yang Istimewa

Pelbagai pilihan telah dibuat dalam kehidupan seseorang, tetapi orang yang memilih untuk bergabung dengan PHHP telah berminat dengan falsafah perniagaannya yang unik. Seterusnya, mereka orang menjalani kehidupan "Insan yang saling membantu insan lain, bersama-sama mencapai keamanan, keharmonian, kesihatan dan kemakmuran"

Provide a wonderful life for all:

  1. Bersyukur--Mempunyai kasih sayang di dalam hati
  2. Maruah--Keyakinan sendiri, Menerajui batasan
  3. Kasih Sayang--Sayang kepada nyawa, menghargai segala kepunyaan dalam kehidupan
  4. Perkembangan--Kesihatan, kegembiraan, kebebasan

4 Misi Teras

PHHP menonjol dari lain-lainnya oleh falsafah unik yang memegang 4 misi teras:


Penyebaran Kesihatan

Dengan kasih sayang PHHP mempromosikan produknya, sebab itu ia sentiasa memastikan kualiti barangan yang tinggi.

Penyebaran Kekayaan

PHHP mementingkan nilai ahli-ahlinya, bukan sahaja memberi kejayaan kepada setiap orang tetapi kehidupan yang berkualiti juga dipastikan.
 

Penyebaran Ilmu Pengetahuan

PHHP menyebarkan pembelajaran seumur hidup, mempunyai sistem pelajaran yang khas disediakan untuk para rakan PHHP. Melalui sistem pelajaran ini, mereka dapat mengasah pelbagai kebolehan seperti kekuatan mental, teknik pemasaran dan sebagainya.

Penyebaran Kasih Sayang

PHHP mengutamakan semangat "Insan yang saling membantu insan lain", menggalakkan kasih sayang dan perhubungan sesama manusia, supaya rakan PHHP menjadi sinaran, harapan dan kemesraan dalam keluarga dan masyarakat. Malah, PHHP juga menubuhkan Tabung Penyayang untuk menyebarkan semangat kasih sayang kepada orang ramai. PHHP juga menggalakkan ahli-ahlinya supaya aktif dalam kerja amal dan dapat menyebar budaya PHHP ke setiap sudut di serata dunia.

Search